Thuis

shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd   

    

         Wordt Co. van het ShenZhenhzy CNC Mechanische en Elektromateriaal, Ltd opgericht in 2003, de high-tech onderneming dat in het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van de Machines van de Lasermatrijs gespecialiseerd is.
         Ons bedrijf heeft enorm geld in het introduceren van internationale, binnenlandse geavanceerde ideeën en technologieën gegoten, strevend aan onderzoek en auto buigende machine en Lasersnijmachine bevorderd.
         Er is een strak verbonden groep onderzoek naar ons bedrijf, dat veel nationaal uitvindingsoctrooi en auteursrecht van computersoftware heeft bereikt.
nu is verscheidene kerntechnologieën bij belangrijke positie en de productreeksen bezitten Ce-authentificatie.
         Het verkoopnetwerk van ons bedrijf is wereldwijd, wat klant rondom de wereld van pre-sale, medio-verkoop, de naverkoopdienst kan voorzien.
         Alle eisen van klant zijn de motivatie van onze vordering!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wordt Co. van het ShenZhenhzy CNC Mechanische en Elektromateriaal, Ltd opgericht in 2003, de high-tech onderneming dat in het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van de raad van de Lasermatrijs het maken gespecialiseerd is.

shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd

shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd shenzhen huazhengyuan cnc mechanical and electrical equipment co.,ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ZY

Aantal werknemers : 50~120

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%